Načítavam

Vakuové vrecká na zrenie mäsa

DAGEMA
Typy:

Vákuové vrecko na zrenie mäsa 200x300mm

47,20 EUR

Vákuové vrecko na zrenie mäsa 250x400 mm

93,40 EUR

Vákuové vrecko na zrenie mäsa 300x600 mm

157,46 EUR

Informácie
Typ produktu Objednávacie číslo Hmotnosť Cena s DPH Cena bez DPH Popis Rozmery
Vákuové vrecko na zrenie mäsa 200x300mm DG0538550 0.62kg 56,64 EUR 47,20 EUR balenie 50 ks 200x300 mm
Vákuové vrecko na zrenie mäsa 250x400 mm DG0538599 0.62kg 112,08 EUR 93,40 EUR balenie 50 ks 250x400 mm
Vákuové vrecko na zrenie mäsa 300x600 mm DG0538690 0.62kg 188,95 EUR 157,46 EUR balenie 50 ks 300x600 mm
Hladké vákuové sáčky určené na zrenie mäsa. Rozmery: 200x300, 250x400, 300x600 mm, balenie 50 ks, hrúbka 50 mikrometrov, prvý rozmer je šírka otvorenej časti vrecka, druhý je jeho dĺžka.

Ideálny výrobok na suché zrenie hovädzieho mäsa, ako aj sušenú šunku. Zároveň je možné použitie pre Sušené a údené mäso, varené alebo fermentované produkty.

Vďaka špeciálnemu vákuovému vrecku s membránou, ktorá je priepustná pre vodu a pary sa príchuť koncentruje pri procese starnutia za sucha vo vaku. V sáčku prebieha zložitý biochemický proces. To spôsobuje pocit chuti, ktorá je tá najlepšia, čo ste doteraz ochutnali. Prvé sústo bude vyzerať, akoby ste jedli prvý steak svojho života. Všetky jemné svalové vlákna budú veľmi mäkké. Zrenie mäsa odporúčame pri teplote 3 ° C. Pomocou vreciek sa do 3 - 4 týždňov zmení normálne mäso dozrievaním na dokonalé Dry-aged mäso.

Vrecká na zrenie mäsa sú určené do profesionálnych komorových baličiek

Zrecie komory Dry Ager. Nájdete na GPR.sk