Načítavam

Vákuový rukáv na zrenie mäsa

DRY AGER
Typy:

Vákuový rukáv na zrenie mäsa 300 mm x 3 m

13,60 EUR

Informácie
Typ produktu Objednávacie číslo Hmotnosť Cena s DPH Cena bez DPH Rozmery
Vákuový rukáv na zrenie mäsa 300 mm x 3 m LLVL0560 0.62kg 16,73 EUR 13,60 EUR 300 mm x 3 m
Vákuové rolky sú určené na zrenie mäsa. Rozmery: 300 mm x 3 m, hrúbka 80 mikrometrov, prvý rozmer je šírka otvorenej časti.

Dĺžka 3 m. Balenie 1 ks.

Ideálny výrobok na suché zrenie hovädzieho mäsa, ako aj sušenú šunku. Zároveň je možné použitie pre sušené a údené mäso, varené alebo fermentované produkty.

Vďaka špeciálnemu vákuovému vrecku s membránou, ktorá je priepustná pre vodu a pary sa príchuť koncentruje pri procese starnutia za sucha vo vaku. V sáčku prebieha zložitý biochemický proces. To spôsobuje pocit chuti, ktorá je tá najlepšia, čo ste doteraz ochutnali. Prvé sústo bude vyzerať, akoby ste jedli prvý steak svojho života. Všetky jemné svalové vlákna budú veľmi mäkké. Zrenie mäsa odporúčame pri teplote 3 ° C. Pomocou vreciek sa do 3 - 4 týždňov zmení normálne mäso dozrievaním na dokonalé Dry-aged mäso.

Vrecká na zrenie mäsa sú určené do profesionálnych komorových baličiek

Zrecie komory Dry Ager. Nájdete na GPR.sk